14
May

Studiereis Belgrado

  • 22:15 - 22:15
  • Belgrado

BELANGRIJKE INFORMATIE

Het kan zijn dat je na je betaling op een foutmelding terecht komt. Check in dat geval na 10 minuten opnieuw je inbox en je spam folder. Daar zit de bevestiging van je betaling dan in. Bedankt voor je begrip. 

Natuurlijk gaan we dit jaar weer op studiereis en dit jaar is de bestemming: Belgrado!

Deze hoofdstad van Servië biedt ons heel veel mooie bezienswaardigheden en natuurlijk kunnen we er leuk uitgaan! Dit jaar zullen we met 40 gezellige CMD'ers verblijven in een hostel.

Wij zorgen ervoor dat er genoeg leuke activiteiten op de planning staan, maar natuurlijk heb jij ook genoeg vrije tijd om de stad zelf te verkennen! 
Tijdens deze studiereis leer jij je mede-CMD'ers nog beter kennen, ga jij naar huis met heel veel toffe herinneringen, en wie weet kan jij zelfs een stageplek in het buitenland regelen!

Belangrijk om te weten: de studiereis is van 14 tot en met 21 mei en gaat tussen de €240 en €255 kosten, wat in twee termijnen te betalen is.

Prijzen & Tickets

  • {{ticket.price | price}}
    {{ type | translate }}
Tickets

Ticket Bestellen

Vul hieronder je emailadres en het aantal tickets in. Dan mailen we je een linkje waarmee je de tickets via iDeal kunt betalen. Wanneer de betaling succesvol is afgerond ontvang je je toegangscode op hetzelfde emailadres.

{{error.email}}

{{ error.akkoord }}

Spelregels

Door een ticket te kopen tot dit evenement verklaar je bij het evenement aanwezig te zijn. Indien je door overmacht verhinderd bent dien je dit te melden aan de organisatie van het evenement.

Je kunt alleen je geld terug krijgen als je je minimaal 3 dagen voor het evenement schriftelijk afmeld bij de organisatie.