Lid worden

Ben jij geïnteresseerd in onze activiteiten en wil jij ook mooie kortingen krijgen? Word dan nu lid van de studievereniging! Voor 15 euro per jaar bieden wij jou toffe activiteiten met speciaal voor jou als lid fikse kortingen. Met deze 15 euro zorgen wij ervoor dat er alleen nog maar meer leuke activiteiten georganiseerd worden.

Voor vragen over je lidmaatschap kun je mailen met het bestuur, bestuur@svruncmd.nl.

Persoonsgegevens {{error.initialen}}
{{error.voornaam}} {{error.achternaam}}
{{error.geboortedatum}}

{{error.aanhef}}
{{error.lidmaatschap}}

{{ error.postcode }}

{{ error.huisnummer }}

{{ error.adres }}

{{ error.plaats }}

Contactgegevens {{error.mobiel}} {{error.email}}
Betalingsgegevens

Door ondertekening van dit formulier geeft de rekenhouder toestemming aan Studievereniging RUN CMD, met incassant-ID NL42ZZZ628659510000 om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een jaarlijkse bijdrage van vijftien euro af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken door binnen acht weken na aanschrijving contact op te namen met uw bank.

{{error.IBAN}}

* Verplichte velden

** Als externe student sta je voor een half jaar ingeschreven bij de vereniging. Je betaald daarom voor een half jaar contributie. Het lidmaatshap wordt automatisch na een half jaar beeindigd.